hehe!

Mamma hittade slutet på internet idag så jag måste ju dela med mej av den då!
http://www.slutet.se/

haha så fult :P

//Jenny

Första cykelturen i år!

Jajjemen tog cykeln till jobbet i morses fast det bara tar typ 5-10 minuter att gå till jobbet :) Men jag gillar att cykla! tycker att det är kul hehe :) Men faaan vad kallt det var i morses! Kände inte mina kinder när jag kom in i till jobbet :P

Idag ska jag och baby kolla på en lägenhet på Göta! (igen, den andra såg ut som faan haha, men denna är med ab bostäder) hoppas att den är fin. Har visst en stor balkong också så det är positivt . Jobbigt att inte ha det nu tycker jag :S
Idag är det våffel dagen med! så jag och gubben min ska äta några sen när han har tränat klart! ska nog kika ut en stund till systra min med hehe!
Lunchade med mamma och jesse idag med! Mysigt som tusan!

Ska kolla lägenheten nu! ska försöka att ta lite bilder med ;)

Ha en bra kväll// Jenny

Lördagsnatt!:)

Ligger och kollar på film nu och ska sova snart! har haft kul ikväll med tjejorna som har hälsat på :)

Guud vad jag saknar min babe nu! trodde att det skulle vara lite skönt att få sängen för sig själv men det var det absolut inte! Men han är nog full och go nu uppe i jönköping :) Ne vill att han ska vara här nu :( tur att han inte ska vara borta i en vecka för då hade jag nog åkt efter honom haha :)   Får ju träffa honom i morgon som tur är :)



 Bild från nyår <3

God natt allihopa och sov gott // Jenny

Fyfyfy :S

Ont, ont, ont :S  Jävla visdomstand då! ont i hela huvudet och nacken och käken och halsen :S Knaprar ipren så går det över ett tag iaf hehe!  Har aldrig haft ont när jag fått visdomstand innan, men nu jävlar... hehe! Berättade för jesse och hon trodde att det kunde vara det och jajjemen storasyster hade rätt! Är helt svullet där den ska komma upp! Men sådant får man stå ut med och man ska bli smart! (visdomstand hehe:)

Jobbat på idag med :D Har räknat ut att jag nästan tjänat typ 1500kr på dessa två dagar! så det känns riktigt rktigt bra :D Har ju inte haft en riktig inkomst sen jag jobbade på pecon print och ellos! 
 
Joo jag jobbar som tandtekniker och då gör man bryggor, tandproteser, löständer, gipsavgjutningar MM, Men det jag får göra är att tuffa omkring i en bil och hämta grejer hos tandläkare, och göra lite skedar! (formar som man lägger i "lera" som man gjuter av tänder i! ) Nee men det låter kanske helt sjukt och läskigt jobb men det är faktiskt kul! och väldigt fritt!


Tänderna som ligger där är bara i porslin och visar olika färger på tänder bara! hehe


I morgon blir det iväg till badhuset och simma av sig några kilon! hehe kanske basta av sig dom! sen ska jag hämta pappa som ska ut med en kompis i morgon!  Annars blir det ganska lugnt för jag ska ju skjutsa baby tidigt på lördag morgon för han ska ju iväg med sitt fotbolls lag och sova på hotell i jönköping :)  Så jag blir gräsänka :(  hehe

Ha en bra kväll// Jenny

Första jobbdagen :D

Jajjemen är hemma nu och slappar efter första dagen på nya jobbet! :D  Har tuffat omkring i en liten svart miljöbil idag och hämtat grejer hos tandläkare :)
Nee det är ett super bra jobb och jag trivs redan med allt och alla! Kul med ett sådant fritt jobb!
Och plus att jag inte behövde ha praktik utan jag får fast lön med en gång!
Så nu blir det IKEA nästa månad och grejer till nya lägenheten :D

Otroligt skönt väder idag! Har sett en massa krokusar och snödroppar idag! Känns att det är vår i luften :D
Var hemma hos jesse igår och solade Medan missy var ute och sprang! men sen när vi skulle åka hem så vägrade hon hänga med så hon fick stanna kvar, och jag fick hämta henne sen på kvällen! Gud va glad hon blev idag när baby kom hem föresten! Vart ensam hela dagen så det är väl inte konstigt! Får skaffa en kattvakt på dagarna snart kanske :P hihi


Hemma hos jesse :)

Nee ha en bra solig dag :) // Jenny

Jobb och lägenhetsvisning!!

Joo fick ju jobbet där man ska göra tandställningar mm hehe :D  Nee men det blir nog kul! ska ner dit idag vid kl 1 och prata om arbetstider, lön, mm

Sen ringde baby om en tvåa på göta som vi ska och kika på i eftermiddag :) Ringde också 44:an men dom har bara öppet två dagar i veckan så vi får ringa i morgon igen! Får hoppas att den vi ska kika på idag är mysig, fräsh och med balkong :D  Och göta är faktist ganska nära stan så det vore bra att ha en lägenhet där :)
Den andra lägenheten på 44:an är också på göta fast vid shell ungefär och den är också en tvåa :)

Måste göra mej iordning lite nu! ska gå ner om en timma ungefär :D

Ha det bra// Jenny

Så underbart med sol :D

Jaa vaknade av att solen lyste! då blir man verkligen glad kan jag lova :D  Termometern visar på 16 grader(?) i solen! :S Men det är endå lite kyligt ute! 

Idag blir det jobbintervju igen och nu vet jag var allt ligger och vad de heter! Bara att jag inte kommer ihåg koden in med jag får slå dom en pling nu innan! Ska ju inte vara där förens kl 2 :) 

Sista melodifestivalen går ju i helgen med och jag vill faktist inte att caroline af uggla ska gå vidare! europa kommer att undra vad det är för en konstig liten filur vi har skickat vidare och strejka med att inte ge sverige några poäng. :S 
Nee tackar vet jag Alcazar! Där har vi några att lita på :) Tror att dom skulle funka alldeles utmärkt i eurovision!  

Idag får Baby ta bort tejpen i pannan :) Men jag tycker att det kanske ska sitta kvar lite till, men jag vet inte! Hoppas att det ser bra ut under! och jag förstår att han vill ta bort det med! :)

Håller på att virka en ny tröja/linne eller vad man ska kalla det :) Ska bara göra den lite längre så, sen är den klar! :)

   

Ha en bra dag i solen// Jenny

Lägenhetsletande!

Men hur svårt ska det vara?  hade glömt hur lång tid det tar att leta lägenhet!

Har ringt:
Opalen, Charmilla, Newsec, Larssons fastigheter och HSB. + att jag vart inne på ab bostäder typ 100000 ggr.
Jaja men det ordnar sig nog till slut! Får vänta och se om den på bt med!

Ha det bra!// Jenny


BILDER 2009 :)

           
       
       

Tänkte slänga in vår/sommar bilder, Men har inte ägt kameran så länge för att jag skulle kunna ta sådana fotografier, så nu blev det en massa andra funny pics :)

Tisdagkväll!

Har vart ute och ränt i stan idag! Va också på bt och svarade på en annons om en lägenhet! :D Hoppas verkligen att vi får den! en ateljévåning! Så det är bara att hålla tummarna :) 

Joo ska flytta hade vi tänkt! Hyran är för dyr nu för dom höjde ju den från 4200 till 4400kr och då tänkte vi att nu räcker det. Nästa månad ska vi betala 4800:- för att vi måste betala de extra 200 från varje månad som gått. Alltså Januari-Mars :S men jaja. Och vi behöver faktist inte en trea! Har ju bara det extra rummet för att slänga in "skräp" hehe. Sen är mina kompisar intresserade av denna lägenheten! men vi får se hur det blir :)

Gud vilket otroligt väder det har vart nu i två dagar då! :D  Har sett en massa vårtecken, som snödroppar och en massa knoppar på träd och sådant och det blir man ju super glad av :D Sen va jag baby och missy uppe på ryaåsar och gick en sväng idag med :) Det var roligt tills alla hundar kom haha nee missy blev lite små rädd bara så dådrog vi! och nu ligger jag och kollar på den där mary på canal+!


Vet inte riktigt hur det blir med helsingborg i helgen. Får se lite hur det funkar med pengar ch så annars så kan man ju ta det när man får lönen! Men det ordnar sig alltid :)

Har/ska öppna en ny krog i stan med! Gamla cafe latte! Har hört att det kommer att vara en "brat" krog men vi får se! Får väl ta en sväng dit men polarna sen ;)

Ha en bra kväll// jenny


Intervju igen!

Fick faktist jobbet jag sökte :D så det är ju skit nice :D Men sen ringde ett annat företag som nog är säkrare och ville att jag ska komma på torsdag så jag går nog dit så får vi se vad det är för ngt jobb. Nee men känns bra iaf! har ju jobb hur det än blir :)

Skulle till abf idag men så kollade jag lappen och såg att jag hade kollat fel. Trodde det stod 090309 men det stod 090318 och det fattade jag som den nionde, men nej! hehe

Sen har jag och missy vart ute hos jesse idag. Fotade vår tecken som jag får slänga in sen. :)
Har vart jätte skönt ute idag: Var uppe i nästan 7 grader idag i solen :D  Spring is in the air :D

Nee ska förbi en sväng till jesse sen igen. Missy är kvar och leker med chabo hehe

Ha det bra! //Jenny

Melodifestivalen!


Ja så ser det ut idag :)

Jag hoppas att :
Duell 1: Sarah dawn finer
Duell 2: Lili och Susie
Duell 3: Starpilots
Duell 4: Rigo&the TOPAS SOUND feat. RED FOX

...går vidare till omgång två.

Sedan...
Finalist 1:Lili och Susie
Finalist 2:Starpilots
... till finalen!

Men vi får se hur det blir. Allt som allt vill jag att alcazar ska vinna :)

Ikväll blir det melodifestivalen över ett glas vin med några vänner.
Sen får vi ser hur det blir. De andra vill ut med Daniel och baby kör så vi får se.
Sen ska vi på middag hos svärmor och svärfar i morgon med :)

Ha en bra kväll och låt rätt låt gå vidare ;) // Jenny

Fredags eftermiddag med akuten!

Joo baby stackarn har fått tejpa pannan nu. Det var så att jag och gubben skulle träna och då så skulle han ta av vikter från skivstången när den låg på stället, och då så tog han bara av på ena sidan och den välter och träffar baby rakt i pannan vid ögonbrynet. :( Stackars lillen :( Så det blev upp till akuten och där fick han tejpa pannan och ta en stelkrampsspruta. Gick faktist oväntat fort på akuten. Kanske högst 40 min.

Var på intervjun idag med och det gick nog bra det med. Ska sälja en sorts dammsugare som kan suga upp damm från 40cm tjocka madrasser och lackera golv MM. Sen får jag en företagsbil mm! så det är bara att hålla tummarna :D




Baby med omplåstrat sår i pannan :)


Chabo med tratten runt halsen, och gillar den inte! :(


Ha en bra kväll// Jenny

Anställningsintervju idag

Är ganska nervös. Får hoppas att det går bra bara! :) Efter det så blir det iväg och träna.
Annars blir helgen ganska lugn! :) Funderar på om man ska dra till gbg eller ej! Finns ju en massa häftiga second hand affärer. Men får kika lite mer på det!

Va ute hos jesse och daniel igår och fick träffa lilla chabo med tratten på huvudet :) Stackars lilla plutt! men jag tror att han kommer att bli gladare nu när bollarna är borta. För dom senaste tre veckorna har han vart jätte tjurig!'
Jesse och daniel firade 4år igår med. Shit va tiden går fort. Jag och baby firar snart halva tiden av vad dom har vart ihop hehe :O


Ska städa lite nu. Det är ju fredag :D

Ha det bra // jenny

uscha vilken fuling :S


Fågel, fisk.....eller människa.

I en sydkoreansk damm simmar en fisk som väcker stor uppmärksamhet.

Med åren har karpens ansikte blivit mer likt en människas

I 13 år har fisken levt i sin lilla damm hemma hos en 64-årig man i staden Chongju i de inre delarna av Sydkorea.

Men det är först nu som det ser ut som om djuret har fått mänskliga läppar, näsa och ögon.

- Min fisk har blivit mer och mer mänsklig under de senaste åren, sa ägaren enligt The Telegraph.



  



Själva artikeln finns på http://www.aftonbladet.se/nyheter/article4548945.ab

Va bara tvungen att lägga upp denna :D hehe

Ha det bra! // Jenny

träna!

Japp ska iväg en stund med tjejerna! Känner sig så go i kroppen när man har tränat! :) Baby är hemma idag med. Han spydde och sådant igår så det är lika bra att vara hemma en extra dag!

Gud va tjurig jag blev när det började snöa igår då! suck...  Men som tur så ligger den inte kvar så länge och snön som kom igår är ju nästan borta. Nu är det bara dom stora högarna kvar som tar ett tag att försvinna.

I morgon är det ljusparty hos min svärmor och det kommer att bli riktigt kul :D  Jag älskar verkligen ljus! Så får hoppas att jag beställer en massa hehe :)
På torsdag ska jag, mamma och jesse till kinna och köpa tyg! Behöver lite nya gardiner och sådant. Kanske ska börja sy egna kläder med :D Virka och sy :D

I morgon ska chabo ta bort sina bollar med haha neee stackars lilla plutt :) Men det kommer nog att gå bra iaf! Ska försöka få iväg missy att kastrera henne med. Får kolla upp vad det kostar bara. Men hon har ju p-piller ett bra tag till så det får väl räcka så länge :)


   
De små kissarna :)

Ha de bra // Jenny

RSS 2.0