och nu blev jag ännu gladare :D

Hittade new moon dvdn i postfacket nu när jag kom hem så nu blir det att kolla på den :D

//jenny


Är glad är sååå glad!

Det är fredag! Köpt nya kläder på invigningen av stokkage! Fick en rejäl löneförhöjning i går! och snön håller på att smälta bort! jag är glaaad! :) Nufattas det bara att solen ska komma fram då är det perfekt!  // Jenny

letar resor! och har väldigt beslutsångest!

ja antingen åka till rom och vara där i några dagar och sedan ta tåget ut till italienska kusten och boka flyg för sig och hotel/vandrar hem för sej eller ta en charter till Skopelos i grekland? Nee fan va svårt! Villju till båda! men man kan ju ta en rsa först och ta det andra sen!  Hm..

//Jenny



backen i morgon igen!

ja i morgon blir det backen igen! ska bli bäst på bräda innan jag är 25! haha  för det blir nog sista åket för mej denna säsongen tyvärr! men kul som tusan är det! kommer bilder i morgon :)

Sen var jag hos tandläkare idag med, vanlig undersökning och inga hål! JIPPIE! Men det suger att man måste betala nu efter 21år gratis, 615:- för en undersökning och om man nu skulle få hål så kostar det 1200:- att laga! Kul va? men vad ska man göra åt det? åka till polen om man få ett hål?

Tycker att jag skulle få biligare med mitt jobb! ta upp det på utvecklings mötet nästa vecka kanske? :P hehe

//jenny

I'M IN LÖÖÖÖÖVE

Stefan är inte lite söt :) (älskar dej meeeest rikard <3:P)Och serien är bra kan jag lova! torsdagar kl 20:00 är heliga!
//Jenny

SOOOOL idag igen! MEN jag är sjuk fortfarande!

ja jävlar va tråkigt det är. Vill uit i solen och ta en promenad men det går ju inte! även om jag hade vart på jobbet så hade jag ju fått gå ut i solen men neee då! Halsmandlarna är stora som plommon. Typiskt min otur! hoppas jag känner mej bättre i morgon så jag kan gå ut!

Man ser t.o.m gräs, det var läääängesedan!


Mera solbilder! blir aldrig trött på dom :D



//Jenny

Härligt vår väder :D

 

Och klart som tusan att man ska ligga inne och vara sjuk då :(

 

//jenny


RSS 2.0