nu är glajjorna på G

blev dock inte dom glasögonen som jag hade hemma i går men det blev två andra snygga! 

Båda gick på ca 3500:- men det är det värt tycker jag så nu ska dom komma om ca 2 veckor!

Ett par av dom jag köpt :)
//jenny

 


Klippa gräs i björnåsa

Jag mamma och jesse hade inget och göra och gräset behövde klippas så varför inte? Det är ju inte ansträngande att sitta på en åkgräsklippare :D haha 

Bara det att jag fastnade med en sten mellan höger bak och framhjul på något konstigt sätt :P

 

 

 

 

Sedan har jag och jesse börjat designa naglar :P 

 

 

De med olika färger gjorde jag med vatten och nagellack :)

 

// Jenny


Giraffen jag vann på liseberg föresten :D

Min missy katt älskar den! hon går och strycker sig mot den och slickar(!) på den haha :)

GLASÖGON JAG??

Jajjemensan! var och beställde tid hos optikern på specsavers förra veckan för min syn är inte den bästa! haha Så nu ska jag få glasögon! själv tycker jag att jag ser ut som en lärare i dom men jaja ! man vänjer sig nog! och plus att jag inte behöver ha dom typ när jag läser och sådant eftersom det är på lite längre håll som jag ser dåligt. 

Men nu var det såhär att jag fick ta med mej tre par bågar hem som jag ska prova tills i morgon, och alla ser nästan /likadana ut och det gjorde dom på specsavers också (förutom sådanadär tant glasögon) Så det blev dessa! tror det blir dom vit/svarta!

 

//Jenny

 

 


Jeans skjorta,skinn väska

Var ute med gubben, wictor, harri och posten mattias och åt på golden innan :D det var super gott!va evighetersedan jag åt thai mat! efter det gick jag, min rikard och wikk och kikade efter en ny väska till mej och hittade en billig som jag ville ha! sen gick jag även en sväng förbi gina tricot och hittade en jeans skjorta med :) Så nu har jag shoppat för denna vecka hehe :)

 

69:- ( innan 200:-) Åhlens

 

249:- Gina tricot

 

 

//Jenny

Städat som faan

jaa det har tagit 3 timmar nu att städa! Uscha är helt genom svettig kan jag lova! Men fruktansvärt fint blir det iaf.

 

Köket riktigt glänser! :D 

 

Väntar på att min rikard ska sluta snart! sen har han semester :D så vi ska gå ner till golden elephant och äta nu när han slutar! och i morgon blir det nog liseberg om det blir som planerat. ska ta tåget dit så man får hoppas att det inte är så mycket folk som ska dit för man orkar ju inte stå ända till gbg.

Ha en bra dag // Jenny

 


Rabarber/blåbärs paj!

Har gjort en paj med blåbär och rabarber nu och tänkte att jag skulle göra marsan till men det blev något fel så det ser ut som bebis spya och smakar nog som det med  haha tur att pajen blev bra i alla fall :)

 

 

Ha en bra kväll// Jenny

 


Wheels and wings!

har glömt att lägga in bilderna men nu kommer dom! skulle tagit kort på glassen på tre toppar men det glömde jag :)

 

Rikard baby tog kort på dessa...
Fast det är sådana här man ska titta på haha :) Tokyo police bilen är Johannes och Rippes bil by the way :D 
// Jenny

 


fisketur med jesse och daniel!

Var ute med dom hos mormor och morfar och fiskade! hade inte sådan fiske lycka men två stycken abborrar fick vi i alla fall :)

 

 

 

ha det bra //Jenny

 


sitter hos syster min

som håller på att laga potatis med morotsstuvning :D gud så gott! mormor brukade alltid laga det när jag och jesse sov hos henne när vi var små :) har vart och hälsat på min farmor idag uppe på lasarättet! och hon mår faktistkt bättre nu! men hon är alldeles blå stucken på händerna och armarna!

Ska föresten kolla synen på onsdag nästa vecka! behöver glasögon för jag ser ju inte texten på tvn! :S Ska hitta ett par snygga som passar mej :)

Ha en bra dag// Jenny

Och en sak till...

... jag sov ända till klockan halv 11 idag (10.30)! helt otroligt för att vara jag! jag som brukar gå upp vi åtta (kl8) fast jag är bakis eller bara vanligt helg :S hehe

// Jenny


myskväll igår och vbg idag!

jaa dte var riktigt mysigt igår! jag, rikard, sonja och nicklas satt ute på gräsmattan utanför och och rökte vattenpipa, drack lite drinkar och tjötade om allt :) medans missy och ocea sprang omkring och lekte :) sedan kom jesse, daniel, wictor och zandra föri en sväng :) ne det var en höjdarkväll! 

 

Idag blir det en sväng till varberg och äta glass på tre toppar! och förhoppningsvis lite solande om det är finare väder än här i borås nu! (mulet och regnet hänger i luften!)  Det är ju wheel & wings där nu så det blir lite bilar att titta på med! (fast jag är väll inte super intresserad, men dom är ju fina iaf!)

 

Ha en bra dag// Jenny

 

 


Skapa en egen fotobok :D

Hittade den sida där man kan göra en egen fotobok hos fujifilm och hur häftigt är inte det? Tänk att till exempel  göra en med alla party bilder du har eller bara en om en skön dag på stranden?  

Du väljer själv hur boken ska se ut och det finns en massa ramar och häftiga effekter att välja mellan, så du får en peronlig prägel på den. Så gör en bok till dej själv och ha som minne eller ge bort till någon du tycker om. En perfekt gåva!

Boken kan alltså bli precis som du vill. Du kan välja mellan hård eller mjukt omslag, bakgrunder, lägga till egen titel både på framsidan, baksidan och bokens rygg. Du kan ha en bild som framsida eller bara någon snygg färg eller häftigt mönster. du kan även skriva texter i boken. Böckerna är gjorda av fotopapper så du får den bästa skärpa på dina fotografier.

Tänker du göra en egen bok? Det kommer absolut jag att göra :D 

Gå in här och börja skapa hos fujifilm!

 

 

Exempel på hur du kan göra! 

 

// jenny

 


torsdagskväll? då är det fest :D

jajjemen torsdagskvällar på sommaren i borås  är en större festkväll än lördagar!  Idag är det tomas dilevas tur! kanske inte min största idol precis men det är ju häftigt att ha sett honom :) Jag och jesse sitter och lyssnar på 90-tals musik nu och väntar på lilla minna som ska komma snart :)

 

Vi ses på stan // jenny


Tass i gips!

ja jag hade lite tråkigt igår så jag satteigång att göra gipsavgjutningar!  Så jag gjorde en av min lilla missys tass! Man brukar ju göra sådant av bebisar eller av småbarn. tror jag har gjort det med och har nog den hos mamma och pappa!

 

 

 

Ska kolla om jag kan åka hem till jesse och daniel sen så kan man göra det av chabo med :)

Ha det bra// Jenny


Vargen i äspered :)


Petra Engberg och Mathias Johansson fick en riktigt bra bild av vargen.
Varg i trakterna kring Äspered

Det är inte varje dag man får se en varg i Varnum. Men där var den, mitt på vägen, bara tio meter framför Peter Sunessons bil. 

– Jag har aldrig sett en varg i hela mitt liv om man inte räknar på Borås djurpark då, förklarar en märkbart förvånad Peter Sunesson. 
Han och sambon Pamilla Eliasson driver tillsammans en kennel- och fårgård och tycker inte att det här är de bästa nyheterna. 
– Jag är ju lite bekymrad eftersom han var tio meter från fårhagen. 
Och det var ingen tvekan om att det var en varg. 
– Nej, han var rejält stor men rörde sig lite valpigt så det är troligtvis ett ungdjur, förklarar Peter Sunesson och framhåller att de misstänkte att det fanns ett rovdjur i trakterna. 
– Vi har tidigare hittat ett sönderbitet rådjur och tänkt att det troligen är ett lodjur som ligger bakom. Men detta ändrar ju den bilden. 

Strax efter att Peter skickat in sin bild, kommer en ny via mejl. 

Petra Engberg och Mathias Johansson i Hökerum tror sig ha filmat vargen på Äsperedsvägen och skickar med en stillbild. 

"Djuret var ganska stort, smalt, och hade långa ben, det rörde sig inte som en hund, utan lufsade fram", skriver paret. 

Björn Bertilsson i Äspered skickar några suddiga bilder, men känner sig helt säker på att det är varg det handlar om. De har sett djuret på nära håll men hann inte få fram kameran förrän vargen hunnit en bit iväg. 

Vid Vatunga, Äspered, var man flera stycken som såg vargen. 

– Den var inte rädd för oss. Vi fick några bilder, berättar Peter Blohm. Hos en av grannarna som klippte gräset strök den bakom hennes rygg bara en halvmeter ifrån henne. 

Emelies granne har sett vargen i Romsås utanför Hökerum, berättar hon i ett mejl.

 

Häftigt ellerhur :D 

Här är länken till sidan :

http://www.bt.se/nyheter/boras/varg-i-trakterna-kring-aspered(1423583).gm

// Jenny


Djurparken I love it :D

Jaa gud va mysigt det var att gå i djurparken med mamma, pappa och syster min :) Känns så overkligt att stå så nära tillexempel en stor elefant för det gör man ju inte varje dag :) Såg en massa fina djur! och vädret var underbart! fick bara en liiiiten regnskur på oss precis i början men sen var det blå himmel och sol hela dagen :)

Det enda som var kiligt var att för det första ställde jag mitt paraply vid noshörningarna och glömde det där säklart! kom på det borta vid älgarna när man har gått i en och en halv timma redan! sedan så hade jag bästa kvaliten på kameran och då kan man bara soma 4x ovh om jag hade haft vga bilder så hade jag kunnat zooma typ 20x men det kom jag inte på förens vi var vid sista djuet :S typiskt mej men bilderna blev bra endå hehe :D  

 

Det var nog de mesta av djuren vi kollade på! vi gick aldrig upp till vargarna för dom ser man ju aldrig och föresten så kan man åka ut till mormor och morfar i äspered för dom hade en liten vargbebis i sin trägård igår! vet i tusan hur den har kommit hit men dom och alla grannar hade sett den! 
Ha en bra dag// Jenny

 


Men va fan....

Vart tog solen vägen nu då? Vill ju inte gå runt i djurparken när det regnar! Det blir att ta med sig paraply och det glada humöret (?) som man brukar säga!

mera låtar!!

Min och gubbens låt :D 

 

sthlm medley!


Till djurparken!

Ska till djurparken med mamma, pappa och jesse idag! vet inte hur längesedan det var jag var där fast man bor bara kanske någon kilometer från djurparken!                                                                                                                                          
Men det kommer att bli kul och jag ska ta en massa bilder på djur, plus att jag ska klappa får och mini grisar hehe      
Ska nog med upp till farmor en sväng nu när hon har kommit hem från sjukhuset :) Träffar inte henne så ofta :S           
Ha det bra// Jenny

vilken låt :D


Min första semester dag!

Ja nu hade jag tänkt att jag skulle få sova ut och eftersom jag skulle ha bilen så skulle min godin springa eller cykla till jobbet men icke sa nicke! gubben väckte mej vid halv 7 och sa att jag skulle köra honom till jobbet vid 7 :S hehe nee det gjorde faktist inte så mycket.

Ganska skönt att gå upp tidigt och vara ledig! Då känns det att man hinner med mer.

Idag ska jag :

-vika tvätt

-diska

- städa lite här hemma

-bädda

Kanske blir något mer! städar jag idag så slipper jag ju det sen i veckan hehe :P Men man måste ju ändå gå och småplocka varje dag! tänk va mamma är duktig egentligen! har inte tänkt att det är så mycket jobb att bo ensam. 

Men jag gillar faktist att städa för man blir ju så nöjd när man äntligen är klar och man ser hur rent och fint det blir! Det ända vi skulle behöva är en diskmaskin för både jag och rikard hatar att diska. Men vi gör ju det såklart ändå!

Var ute en liten stund med missy innan utan sele och koppel. Och då fick vi syn på två harar i våran "trägård". Gud va hon glodde på dom! Fick bära henne för annars hade hon hoppat på dom och jagat dom tills som svimmade eller något. Men jag gillar ju kaniner och harar så det fick hon inte :P

Nee får äta fukost nu så jag kan diska sen! Blir egen plockade blåbär med jordgubbs fil :)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ha en bra dag // Jenny

 

 

 


Hipp Hipp Hurra för min 21åriga goding :D

Ja grattis min lille rikard! nu är du 21 men bara 45dagar äldre än mej :)

Hoppas du får en underbar dag och en massa presenter :D 

 

 

Pussar i mängder på dej


vilket oväder :S

åskade och regnade och blåste som tusan igår! uscha och jag som är rädd för åska med!
Jesse ringde mej innan jag slutade för hon var hemma själv med katterna  så hon kom in och hämtade mej när jag slutade! jag förstår henne för jag skulle inte heller vilja vara hemma själv i ett hus när det åskar och blixtar ute!
Så vi åkte hem till mej och rikard och tusan vilket oväder!

Kolla in här:
http://www.bt.se/nyheter/boras/tromb-och-oversvamningar-i-sjuharad(1407212).gm

Sen när ovädret dragit si´g bort så städade vi lite här hemma och sen åkte vi till systemet!  :D




Min goding fyller år i morgon och alla presenter är färdig köpta! så nu blir det bara att baka kladdkaka idag :D
Ha en bra dag// jenny

RSS 2.0