BIO!

Fy tusan va bra new moon var men som man alltid säger böckerna är bättre än filmerna! Men det är bara för att man kan få med så mycket i en bok! annars så skulle ju new moon vara typ 4 timman lång och det hade man ju inte orkat sitta och titta på!  Men som sagt, den var underbar!! :D

 

Idag blir det att ta en öl för jag har ju vart vit nu i två helger i rad! Först var det ju mariedalcup som man fick sitta vakt i kiosken både redag och lördag på skit tider! och sen andra helgen var ju det förmodligen bakon sjukan jag och min gubbe fick somn fortfarande faktist sitter i med hosta! Men nu jävlar ska det bli lite öl känner jag! hehe  Någon som vet vad som händer i kväll? hehe

 

Just nu går svindlande höjder på kanal+ men känner att det inte riktigt är min gengre endå! hehe

 

loved it <3


Ha en bra dag// Jenny


New mooon :)

Hittade en bra text som någon har skrivit om new moon!

På en historia om tre finns inga lyckliga slut!


För att komma med i listningen här behöver du också ha presenterat din blogg på Bloggportalen Läs mer här!

Aftonbladet.se ansvarar inte för det som står i bloggarna.
Historien om Bella och Edward blivit historien om Bella, Edward och Jacob

I dag går New Moon upp på bio i Sverige, andra delen i filmatiseringen av Stephenie Meyers världsberömda twilight-serie. Berättelsen om vampyrfamiljen Cullen och om Bella som slåss, pun intended, med sin kärlek till den farlige Edward.

Mitt bestående minne från första filmen är ett slags Benny Hill-springande i skogen och en definitiv distans till Bella, Edward och deras varsina ansiktsuttryck. En historia som inte strävar efter oförutsägbarhet men inte heller lyckades fylla konturerna med något angeläget. När jag nu ser New Moon på Rigoletto i Stockholm sitter mina tonår i väggarna, folkölen på tjejtoan, hånglet på nattbion. Kanske är det därför jag överrumplas av det amatörernas förhållningssätt som kallas identifikation. Kanske är det för att New Moon handlar om döden, om att aktivt söka den i italienska salar och djupa vatten.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Gripen blir jag i alla fall, av det hopplösa i metaforen – männen runt Bella som lovar att inte svika men inte kan värja sig mot sina egna kroppar är en för välbekant berättelse. Kärleken är skadlig i sig och hennes mardrömmar är verkliga, inget gnyende vridande utan riktiga spastiska skrik. Efteråt, rädslan som dröjer kvar, tvivlet i orden ”it was so easy for you to leave... ”

I New Moon har historien om Bella och Edward blivit historien om Bella, Edward och Jacob, liksom man anade i första filmen. Jacob är livlinan som blir en snara och ett omöjligt val. Eftersom jag sitter i salongen och vet: på en historia om tre finns inga lyckliga slut.


Alice Eggers


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 



HAHAH

 

Send your own ElfYourself eCards

RSS 2.0