Lång ledigt!

Grillning Och fiskning på onsdagen!
Mitt, Jesses och Johannas bord på loppisen på Åhaga! :)
Mina fynd på loppisen!"
Missy fick sig en promenad!
Grillning no2. i söndags vid pikesjön
Min virkbok jag har längtat efter!
//Jenny

En hungrig och lite ruffsig missy efter ha varit på rymmen i natt!

När jag gick upp i morses så stod köksfönstret öppet. Och jag tänkte "Nej, jävlar! Nu har hon rymt" Så jag tog på mej och sprang ut och kollade efter henne på framsidan av huset. Men jag kände att hon är säkert inne endå och väntar med att springa runt huset och sådant för att kolla inne först. Så när jag går in i trappuppgången kommer en kelig och ruffsig missy framspringande till mej! Då har hon alltså först rymmit ut i natt och vart ute när det har spöregnat och sedan har någon (TACK) släppt in henne i trappuppgången någon gång i natt eller morses (tack gode gud) Och där har hon vart ett tag! Stackars min lilla strumpa! Hon var super hungrig när jag släppte in henne i lägenheten! :(  Men nu är hon på sitt rätta ställe igen! :)

 

 

 

Syns inte så tydligt att hon är ruffsig här, men det var hon, min lilla bebis :)

 

// Jenny


Loppis dag!

Nu är klockan 04:51 och jag som hade tänkt att sova ut till 05:10 men nej! min lilla storasyster väckte mej vid 04:30 genom att ringa mej och fråga om jag var vaken hehe :P nee ja jag är faktisk hyffsat trött!
Nee det kommer att bli roligt tror jag iaf! :)

Över 200 säljare och 250 bord att besöka kan det bli bättre? :)



Ha en bra dag// Jenny


Helt totalt klart!

jaa nu äntligen är det klart! Det blev verkligen otroligt snyggt :D och nu är min lilla missy hemma med! saknat henne fast hon bara har vart borta i två dagar! hehe

I morgon blir det att gå upp tidigt! Ska ju sälja grejer på mariedals loppis på¨åhaga. Hoppas att man får ihop lite pengar iaf hehe :)

Ne nu kommer bilder på sovrummet:



Visst blev det snyggt? :)

Ha en bra långhelg :)//Jenny

Nu är första tapeten på väggen

Det blir riktigt riktigt bra kan jag lova! Va ju och valde tapeter igår (i sista minuten) och det blev en tapet som vi ska ha på tre väggar, som är vit och med små ränder i typ silver som bara syns när solen står på och som fondvägg valde vi en vit med glansigt vita och väldigt ljus gammelrosa magnolior :) Men fondväggen sätter han upp i morgon och jag är jätte nyfiken för slut resultatet :D Men jag tror att det blir super!

Så missy får stanna hos jesse och daniel en natt till men det tycker hon nog bara är skönt! då får hon springa lös ute hur mycket hon vill, och det gillar hon :) Men jag saknar henne lite redan endå hihi :)

Sista jobbdagen i morgon för denna veckan då!! Känns faktiskt ganska skönt hehe ! Sen får jag ju 4 veckor semester i sommar med :D så jag är hel nöjd!
 


Den randiga tapeten, när solen lyser på:)

Kommer bilder när det är klart i morgon!
//Jenny

målarn kommer i morgon :D

jajjemen nu ska vi få ommålat i vårat sovrum efter många om och men hehe
Dom som hade lägenheten innan oss klarade visst inte besiktningen av sovrummet eftersom det är fö mycket hål så nu får vi ommålat gratis och av en riktig snubbe :)

Ska kolla om mamma och pappa eller jesse och daniel vill vara kattvakt en natt :)


Här är sovrummet nu!

Ska iväg och kolla tapeter och sådant när rikard har slutat! vill nog gärna ha något ljust i sovrummet och gärna en fondvägg om vi får det! Våran fastighetsägare har sagt att dom oftast inte brukar tillåta fondväggar men det skiter nog jag i hehe
Såg en liten häftig bil utanför fönstret som jag slängde med också :D

lägger in bilder sen hur det ser ut när det är klart :D
Nu ska jag rensa sovrummet!!



//Jenny


My love and memories v












hemma med ont i magen! :S

joo vaknade med magkatarr men duschade som vanligt med hopp om att det skulle gå över men det gjorde det inte :S så jag tycket det var lika bra att vara hemma idag så tar jag jobbet som vanligt i morgon!

Just ny sitter jag och laddar ner photoscape som är jesses favorit bildredigerings program :) Ska försöka lära mej detta! Ska slänga in ´lite bilder här sen så ni får se hur det blev !

Just nu ligger min lilla bebis katt och sover! fattar inte hur hon kan sova så mycket och länge! hehe Va ute hos syster igår och då sprang missy lös så hon sprang väl av sej totalt  i går, Och chabo bara busade som vanligt :)



Chabo satt i granen, skulle skala kottar :D

 


Missy har precis sovit men nu sträcker hon på sej :D

Kommer mera bilder snart :D
// Jenny

RSS 2.0