Äntligen fredag!

Idag blir det party med brudarna :) Hoppas vi går till harrys för där är roligast! Och så måste jag till systemet med. Slutar väl snart så det blir väl att dra dit!

Har fotat min virknålar här idag med. Ska lägga upp dom som nodbild på hemsidan www.creativepeople.se. Men jag slänger upp en bild här med :)

Ha det kul i helgen // jenny



Torsdag , i morgon fredag :)

Såå skönt! gillar helger så man kan sova ut (fast jag går upp senast halv 10:P) och äta frukost med min baby(som sover till 12 :P).
Är fortfarande kvar på jobbet och carola från abf har inte ring än vad jag vet. Tycker inte att det känns så kul att vara kvar här när jag vet att jag inte kommer att få vara kvar sen! :S Och de senaste dagarna har jag inte haft någonting att göra heller. Igår fick jag sitta och öva på att göra visitkort, som jag kan innan och utantill, Och gubbarna på jobbet tycket att dom blev bra med en gång så jag fick gå hem vid halv fyra fast vi slutar kl 5. Och idag har jag suttit och surfat på internet sen kl 8. Undra vad jag får göra retsten av dagen då! Blir så besviken för det är ju detta jag verkligen vill jobba med. Och plus att jag måste vara här när det inte finns något att göra!
Får hoppas att hon ringer dom idag så vi kan reda ut detta och man kan ta snacka med noll33 igen.

I dag blir det bara att ta det lugnt sen tror jag. Ska försöka virka vidare på mina mormors rutor :) Har gjort 14st än så länge! 10st i mörk- och ljus lila och 4st i mörk- och ljus blått,:) men det blir nog snyggt. Sen så var jag och jesse på biståndscenter igår. Jag köpte en ny virknål som var storlek 5 och bar i blåplast. Så ny har jag en rosa nr 4 (som jag fick av svärmor :) Och en blå nr 5 :) Jesse köpte ett par panel gardiner till mej som var typ vit/genomskinliga med bruna löv på som passade perfekt i tv-rummet. Så dom slängde jag upp med en gång när jag kom hem.

I tisdags så hade jag tjejkväll/ fruktsallads kväll med lina, jesse och karro (emma kom lite senare).
Vi gjorde fruktsallad och skulle kolla på skräckfilm men vi klarade inte av att kolla på den så vi for iväg och köpte några öl som tjejerna drack. Jag tog bara en eftersom jag skulle upp kl 6 dagen efter. Men det var kul :) Lovar att slänga upp bilderna sen när jag kommer hem eller kommer ihåg :P

I helgen ska vi på dop för lilla embla :) Den gulligaste lilla tjejen i världen. Det kommer att vli mysigt :)



Inte mina men visst är de snygga hehe :P


Ni får ha det bra!

Tävling




Man vinner en massa pärlor och dess tillbehör :) Jag ska vara med, ska inte ni? ;)

Arg så arg!

Efter 3månaders praktik så har dom inte fått fram att man måste vara högt utbildad för att man ska kunna jobba här.. Hur f*n har dom tänk sig egentligen? Praktik gåt ju ut på att man ska komma in i jobbet och lära känna varandra och senan få JOBB DÄR! Nee jag är inte glad nu kan man ju säga och min kontaktperson på abf är verkligen inte glad heller. Pratade med henne nyss och hon skulle ringa min "chef."
Fattar inte att dom inte kunde ha sagt det lite tidigare. Jag kan bli timanställd och jobba kanske någon dag eller vecka i månaden för 89:- timman men fuck no... Har slösat 3 månader på att slita röven av mej för detta företagen när jag redan kunde haft fast jobb på ett annat företag för flera veckor sedan. Fattar inte hu dom kan med...

Suck är verkligen riktigt besviken kan man ju säga. Får se lite hur det blir nu fram över och bara hålla tummarna och hoppas på det bästa! :(

fredagkväll

Sitter hemma hos mamma och pappa nu efter att ha firat honom :D
Men snarrt blir det nog tårta :) Filmningen gick super idag och det var kul att se lite hur det går till. Så om ni är på city efter den 1 februari så kolla på skärmarna och kolla efter en dammråttan reklam! Den var jag med och spela in. Och om det är ett litet barn med på reklamen så är det min chefs lilla barrn till charmknutte :)

Ikväll blir det shanty town :D:D:D:D Det kommer att bli super. det vet jag redan!


Ha det bra!

Grattis pappa på 44års dagen :)





Önskar din Jenny :)

Pengar? -Ja tack !:)

Nee  nu hoppas jag att jag får börja helt på jobbet. Känns lite tråkigt att bara ha praktik nu. Men på måndag ska gubbarna på jobbet ha möte om hur dom ska göra med mej och förhoppningsvis så får jag börja helt i slutet på denna månaden. :)

fick upp min baby i morses så jag fick sällskap ner till jobbet idag :) Sedan tvättade vi när jag hade slutat idag. Och jag älskar vårat sköljmedel, gud va gott det luktar! I morgon blir det att spela in reklamfilm med jobbet. Det kommer bli riktigt spännande fast den bara kanske kommer att visas på tvaparaterna  på typ city. hehe. Ne det blir spännande.
Och i morgon fyller pappa 44 år :) Så då ska vi ut till Äspered och äta god mat och sjunga för honom :)

Shanty town med tjejorna i morgon då med. Det är alltid lika kul att vara med er, så det kommer nog bli en toppenkväll :)

Skulle ju visa vad det var jag har virkat (en lila "kanin")så jag slänger upp lite bilder på den + några till:

här är kaninen :)


En lila kanin, två bilar och två par tofflor :D

Ha en bra kväll!

onsdagmorgon

Uscha va seg jag är. men endå har jag redan vart vaken i en timma!
rikard ligger och sover så jag ska väcka honom om en liten stund och kolla med honom om han ska följa mej ner till jobbet men det tvivlar jag på. Han har ju somnat så sent varje dag nu stackarn.

På fredag fyller pappa år och då ska vi fira honom och sen på kvällen är det shanty town med tjejorna :) det kommer bli kul. Sen på lördag så ska johanna och beck ha inflyttningsfest för dom har flyttat ihop i en lägenhet i äspered(?) jag har precis flyttat därifrån. hehe nee men äspered är faktist mysigt, men jag är nog med en stadsmänniska.
Jag skulle vilja flytta till en villa sen i framtiden som ligger halvt utanför stan. Alltså inte på landet men endå inte inne i stan. Lite svårt att förklara, men nu trivs jag bra i min och rikards goa trea.

idag händer inte så mycket annars förutom att jobba. ska fortsätta virka sen när jag kommer hem! kan ta en bild och lägga in när den är klar så får ni se vad det är :)

ha en bra dag

Missy är galen!

Ja visst är hon det. Hon bara springer omkring och jamar och leker med diverse möss och bollar hehe men hon är min lilla gullboll endå :)



Helgen va galen nästan hehe I fredags så var vi jag jesse rikard och daniel uppe hos lina och mattias och sjöng singstar, tjötade och drack öl och vin. Var hemma vid kl 3 ngn. Sedan i lördags så var det dags igen men då var jag jesse rikard daniel lina och mattias hos zandra och wiktor och förfestade där. Sen blev det harrys. Det blev lite mycket alkohol men det var kul endå! :) hehe Tack för en riktigt bra helg :D

Och igår var man helt slut. Låg bara och slappade hela dagen och kollad på cribs hela dagen. Behövde det eftersom jag gick upp vid 5:55 i morses :S  Ska vara med och spela in en reklam film med jobbet någon dag nu! det kommer att bli riktigt kul att se hur det funkar! vet inte riktigt om den bara ska vara med på tv aparaterna på typ city och sådant men endå. Det kommer att bli nice!

Ska försöka lägga mej hyffsat i tid idag. Är sååå fruktansvärt morgontrött. Får tvinga mej upp på morgonen, men det är nog bara för att jag har vart ledig från jobbet i en månad. Var ju tillbaka på jobbet förra veckan! :)





haha närbild på mej!

Bilder från i fredags :D

Ha en bra kväll!

Äntligen Fredag!

God morgon!:)
njaa kanske inte god morgon för mej har vart vaken i nästan 3 timmar nu!

Sitter på jobbet nu och slappar hehe Gud va kallt det var när man gick ner hit idag! Värsta köld chocken när man gick utanför dörren i morses. :S Men det kommer nog att bli sol för det är blå himmel. Skulle löägga in bilder nu men det får jag göra sen när jag kommer hem!
Fredag idag ja. Får se lite vad man ska hitta på i helgen. Någon som har en idé?

Igår blev jag och rikard bjudna på middag på lilla tavernan av avärmor och svärfar. Guuud va gott det var. Kotopolo sovlaki ;D Jag älskar grekisk mat rent ut sagt, Och speciellt  tzatsikin. mmm......:D
När jag väntade utanför lilla tavernan så satt det typ hundra fåglar i träden ovanför och skränade så man fick ont i öronen. Och jag gillar ju inte när det är för många fåglar sedan jag såg den gamla filmen fåglarna:S  SÅ jag stod nästan upptryckt mot väggen och rikard va likadan när han kom hehe 

Ska föresten komma ut en ny jubileuns enkrona! Det är bara för att markera att det är 200 år sedan Sverige och Finland skildes åt.  Ganksa kul att dom ändrar lite på pengarna iblan. Det har hän två gånger innan att dom hgar ändrat pengarna och det var 1995 i samband med FN:s 50-års jubiléum och vid millennieskiftet 2000. Ne ska försöka att hitta en sådan och spara den :D Kommer inte ohåg att de gjorde nya pengar vid milleniumskiftet men jaja få spara denna :D

Den ska vara helt rund egentligen men det blev lite konstigt när jag skule frilägga den hehe :P


Love Rikard Jokinen <3

Hudvårdskväll

Var uppe hos karolina och hade hudvårdskväll nyss :) Gud va mjukt mitt ansikte, händer och läppar är nu :D
Det är såhär att våran kompis lina har fått ett nytt jobb på ett smink och hudvårds företag som heter mary kay och där hon är ute hos folk och säljer smink. hennes jobb innebär att hon åker hem till folk och man får testa på produkter och sedan köpa om man vill. och jag köpte ett lip scrub och lip lotion som läpparna blir huuuur mjuka som hellst! skit nice hehe :P
Nee det var jätte kul och mysigt att bara umgås med tjejerna en kväll :)

Jag jesse och pappa va uppe hos farmor en sväng idag med. Hon böjar bli bättre nu som tur är och hoppas snart att hon får komma hem igen.

Jobbade första dagen på denna praktik perioden idag. Gick bra och hade att göra hela dagen. Höll på med att lägga in en massa bilder som ska vara på en internet katalog till garntjänst. (som by the way har en massa fina och billiga garner).

Nee nu kommer det upp lite bilder från hudvårdskvällen! // Jenny


  

 
 
 

Jobba i morgon

Var ju och skrev på för en högst en praktik månad till! Hoppas verkligen att jag får fast snart, för jag vill ha riktig lön istället för 134:- om dagen :S Men det löser väl sig, bara att hålla tummarna!
Var med min syster idag och kikade i knalleland. Tittade in på rusta och hittade en jätte fin uppblåsbar Sittpuff/fotpall i svart :) Alltså det är en typ inner kudde som man blåser upp och sedan ett överdrag som man sätter på :) I LIKE hehe.
  Vi var också uppe på mitt jobb som jag inte alls behövde. Tanten på abf hade förklarat fel att jag skulle upp till jobbet och skriva i papper när jag egentligen skulle till henne. Så när jag äntligen kom till henne så fick jag vänta i 45 minuter på att få komma in för att det var en annan person som var där. Och gissa vem det var haha Johannes som precis hade blivit arbetslös :P
Men nu är allt fixat så i morgon ska jag börja på den jävla praktiken hehe :)
Men det var ganska tur att jag endå gick upp till jobbet för där jobbar vi med en garn tidning och när vi har fotat alla nystan så ska dom egentligen skickas tillbaka men eftersom jag virkar så får jag ta hur mycket jag vil. Så idag tog jag 3st 200g nystan i lila-svart, lila-vitt och röd-blå-grön-mm färger hehe

Här har ni bilden på min fotpall, Var lite dåligt ljus så den blev lite suddig men skit samma :P

Ha en bra kväll // Jenny

Abf och Jobbet och Missy såklart! :)

Gick upp för en liten stund sedan. Trodde dom skulle ringa från jobbet och undra vart jag är men det gjorde dom inte. Abf tanten sa ju faktist att jag skulle börja på tisdag altså imorgon.

Idag måste jag först gå ner till jobbet och skriva på papper för att jag ska ha praktik i kanske någon vecka till. Och sedan ska jag traska i väg till abf och lämna in dessa papper till abf tanten :P Men det ska väl gå helt okej! få lite motion när jag endå är i farten skadar väl aldig. men det är ju bara knappt en 1km till stan hehe.

Tänkte att jag skulle slänga in en bild på missy så hon får synas lite här också. Hon är världens goaste katt och hur smart som hellst! Och nu är hon snart(!) ett år med :)




Min lilla godin :)

Ny blogg!

Hejsan :)
Då fick man skapa en ny blogg eftersom jag hade glömt bort den gamla bloggens lösenord.
http://nynsan.blogg.se/ min förra. Men nu fortsätter jag med en ny. :)

Var ute med jesse, lina (zandra) och karro igår och fy tusan va roligt vi hade det! Man har alltid kul när man är med dom och speciellt på harrys för det händer alltid något kul där :D 

Var först hemma hos mig och rikard och då (dumma som vi var :P) kollade vi på en massa spök videoklipp på youtube.
På ett klipp stod det att det var en fallen angel eller en demon så vi kikade och såg bara något vitt mitt ute i skogen så vi lutade oss för att se bättre och då väde det på sig och visade världens värsta ansikte :S blääää alla bara skrek och slängde sig tillbaka i soffan :D haha

http://www.youtube.com/watch?v=6OwaafssECo&feature=PlayList&p=D03364DAB9FDC046&playnext=1&index=9

sen var vi på  Harrys och dansade skiten ur och rent ut sagt :D
Nee det var en helt underbar kväll :)

Idag firade vi min moster som fyller 40år på tisdag (Grattis!!!) så det blev en massa smörgås tårta och tårta med annanas och vindruvor! supergott :D

I kväll ska jag och rikard kolla på Trollkarlens hemligheter på kanal 5 kl 21:00! Det är ett nytt program som hadlar  om en trollkar som visar hur alla trolleri trick (te x trolla bort en elefant eller hur man blir sågad mitt i tu.) fungerar i verkligheten :)
det kommer bli spännande

Ha en bra kväll
Jenny

RSS 2.0