baka bullar tror jag!

Joo ska nog göra det. Det kan va bra att ha i frysen om man får besök:) I går va jag och lina och solade med. Gud va skönt det är. och blev liiite brunare iaf!

Tränade igår morses med. Det var nästan skönare att träna på morgonen så så det kanske man ska fortsätta med sen! Åååå fy vad det snöar nu med! uscha sluta snöööööa. Är ganska trött på det nu! Precis när allt nästan har försvunnit så kommer det mer såklart! Men det ska bli sol och sådant i helgen så det är positivt! 

Missy äter sina p-piller nu och är nästan lite för tyst och lugn! hm... Men lite lekfull är hon iaf! :D
Va med mamma och jesse i affärer igår och sprang runt i alla som finns!  Det är kul att hitta på ngt med dom ibland också :)



Missy i mina blommor




Snöar som tusan hemma nu! :S

Ha en bra och snöig dag ;) // jenny

sån träningvärk :S

Japp nu känns det i magmusklerna. Uscha. Men nu vet man ju att det händer ngt när man tränar iaf hehe. Innan har jag bara haft ont i typ skulderbladerna. Men inte idag, Mage, Lår, Skulderbladen och lite rygg! hehe Har brännt några yoga filmer som man kanske ska testa. Vill bli lite vigare med haha :P

Idag vet jag faktist inte vad som händer. funderar på att hänga med jesse och kolla på kaninbur sen i eftermiddag. Daniel slutar ju så sent och jag kan ju ha bilen vid kl 3. Så det blir nog bra!

Sedan håller jag på att virka en ny sjal. Med garn som jag köpte på biståndscenter. Blir og ganska varm och förhoppningsvis bra och stor hehe. Köpte 4 st 50g nystan. men det borde räcka.

ne annars blir det lugnt och en lugn helg faktist. Ska spela laserdome med tjejerna på fredag och sedan vara taxi åt killarna som ska basta uppe på rya åsar. Sedan på lördag ska vi kanske åka till tjolöholms slott. Har vart där innan med mami och papi. men det var så längesedan. Så det kommer nog att bli kul :)


Tjolöholms slott från baksidan

Ha en bra dag // jenny

så var det helg igen!

Igår så städade jag hela dagen. Helt slut var jag sen. jag dammade, skurade golven, dammsög, diskade städade toaletten, röjde bort grejer. MM. Men det är skönt när det är fräscht. :)
Sen på kvällen gick jag och baby och kollade på basket. Det är en av få sporter som jag faktist gillar att kolla på. :) (och fotboll när baby står i mål, eller när någon annan man känner spelar:) Borås Basket vann mot Plannja med 97-85. Så det va nice :) Sen åkte vi hem och kollade på film, men var så trötta så vi gick och la oss vid typ 22-22.30. Sedan hörde min abf-tant av sig om ett jobb inom dental eller ngt. Jo jag ska sitta och göra bryggor, löständer och tandställningar eller ngt. Haha jaa ni hörde rätt!! Det är ett nystartat företag med 5 pers. Vi får se hur det blir. ska höra av mej på måndag om hur jag vill göra.

Idag ska jag tvätta hela morgonen. och det behövs. Fattar inte hur mycket kläder jag och min goding gör åt på en vecka. Hinner knappt tvätta allt på våran tvätttid.Men nu är det iof också lakan jag ska tvätta med. Sen ikväll ska vi nog hem till daniel och jesse och vara där i kväll. Kolla melodifetivalen och dricka ngt glas vin. Det är mysigt med.

Nu måsta jag springa men med första maskinen tvätt :)

Ha en bra dag! // jenny

Träna, träna, träna :)

Jajjemen nu har jag och brudarna kommit igång med träningen. Har tränat tre dagar i rad nu. så nu blir det en pause under helgen. Sen kör vi igång igen. Tror att det räcker med måndag, onsdag och fredag för att gå ner föhållande kilorna hehe :P
Tack svärmor och svärfar för att vi får låna erat gym :)

Nu är all reklam utdelad med. Jag och lina va ute och körde ut i sandared i tisdags och baby har ocså delat ut en hel del. Och baby kollade hur många det var som var kvar efter att först jag och jesse, jag och lina ,baby,  och jag karro och lina delade ut alla så var det typ 300-400 kvar och jag som bara skulle dela ut 1400. Så nu har jag delat ut 1400 och det får räcka. För jag får bara betalt för det.

Var och köpte nya skor idag. Dom andra har ju kolapsat ihop totalt (eftersom jag går innåt med fötterna och går nog ganska skevt endå) så det var dax för nya kände jag. Köpte ett par nya svarta stövla och ett par ankelhöga stövlar med nedvikbar kant som det var grått blommigt tyg. Skit snyggt :) Ska bara löpa ett par nya svarta, tjocka strumpbyxor så kan jag ha dessa med en oversize tröja till :)

Firade ju daniel med i tisdags. Det var mysigt. Fick reda på att daniels mormor visste vem min farmor är eftersom dom har gått i samma skola när dom var små. Och hon har tillockmed en bild på henne så den ska jesse få sen och det måste jag kolla in. Finns ju inte så mycket bilder på min lilla farmor när hon var ung!

Köpte p-piller till lilla missy igår med. Och jag tycker redan att hon börjar bli tystare. Det var inga problem att ge henne dom. Bara man gömmer  tabletten i lite godis så slinker det snabbt ner. Så det är super bra.
Hoppas bara att hon blir helt tyst i natt :)

Ska åka och köpa lite dvd- skivor om en stund.

Så ha en bra kväll // Jenny

Tisdag!

Japp idag fyller daniel år och vi ska fira honom hemma hos han och jesse idag. Han fick en present redan utav oss i söndags då vi tog med honom och red. Han har ju aldrig ridit innan så det tycket han va kul :)

Sitter och väntar på pengarna från praktiken idag med. Det har gått exakt två veckor nu så dom borde ju komma in nu!.

Å gud va jobbig missy är nu med. Snart mars och hon är könsmogen så ni vet nog vad jag pratar om. Super höga jamnaden och hon låter som jag vet inte vad. En kåt jak (hehe baby) hehe :P Nee uscha och värst är det på nätterna. Baby blir helt galen för han kan inte sova när hon låter så, så idag blir det av ner till apoteket och köpa p-piller till henne så hon kanske blir tyst hehe :)


Ja här är dom vänner, men inte på nätterna :P hihi

Ha det bra!

Grattis daniel på 22års dagen :)



Önskar jenny :)

AllaHjärtansDag och Gärdhem!

AllaHjärtansDag idag då! vaknade och gav baby sin present :) En malibu flaska som han tycker om. Och han blev glad för den :) Sedan åkte jag , Jesse och Daniel till gärdhem där vi hittade lite fynd. Jag som har vart ute efter gamla kakburkar hittade två stycken för 9:- :) Billigt och bra! Jesse hittade en tröja för 25:- och daniel en gamal polisradio för 40:- :) Så vi hittade fynd allihopa! Ikväll blir det lite party och för hoppningsvis harrys :) Favvostället i borås hehe :)

Ska kolla med jesse och karolina om vi ska ta och kika på ett gamalt band som vi spelade in med skolans videokamera när vi var 16år :) Kikade ju lite på den igår och guud den var  pinsam. Och jag hade nästan pissgult hår... (?) haha Ingen annan än vi får se den kan jag lova :D hehe Inte ens våra framtida barn(JA så pinsam är den!) hehe

Ska virka en stund nu innan Baby kommer hem för han och Mattias är iväg ngn stans som jag inte får veta! (kanske en allahjärtansdag överraskning?!:)

Bilden på mammas födelsedagspresent ska jag slänga upp nu med när jag endå är i farten :)

Ne nu blir det bilder!:


  

Ha en bra alla hjärtans dag!  <3    // Jenny


haha inget ufo :P

Läste i aftonbladet för ett tag sedan att det var ett vindkraftver som hade gått sönder  och folk trodde att det var ett ufo som hade kört in i den, men nu kom förklaringen. http://www.aftonbladet.se/webbtv/nyheter/utrikes/article4398339.ab
Det var bara några som hade skjutit raketer på den :P haha

Ha en bra kväll!

Fredag och helg :D

Ja idag fyller mamma år. Shit va unga mmam aoch pappa är egentligen. 43 och 44. Ingen ålder alls. :)
Hoppas mamma blir glad övern presenten hon ska få (skriver inte vad det är för du läser ju min blogg mamma!) hehe

Igår va jag hos tandläkaren igen och fixade det sista på tanden och det var skönt att det var över fast det inte har gjort något on alls. Det är bara jobbigt att ligga med öppen mun i en timma. hehe. Men sen fick jag reda på att jag ska tillbaka dit nästa vecka men då bara för en vanligt årskontroll. hehe dom tror nog att jag älskar tandläkaren eller något.... :P

Sen fick jag åka och hämta baby vid 13:20  på jobet för att han skulle träna med elfsborgs A-lag vid två. (jag bad honom ta kort på anders svenssons rumpa så jag kan sälja den till någon tidning och bli rik men det ville han inte :P tur var väl det för baby tyckte att han var lite smyg fet :P) haha  Sen åkte jag och hämtade min syster, men när jag kom hem till henne så satt chabo typ 5 meter upp i ett träd på en liten av bruten gren. ´hihi han såg ut som en liten papegoja :) Efter att vi försök få ner honom som självklart inte gick, så åkte vi in till stan och fikade med hanna och ida på cafet i åhlenshuset. tjötade gott om gamla klassen, allan, klassresan mm:) det var mysigt. Efter det så åkte jag och jesse till getingen och shoppade lite. Hittade en klänning(?) för 40 kr :) Jätte fin var den :) Min systers klipp hittar ni här :) Efter att vi var där så skjutsade jag hem syster min och då hade chabo klättrat ner själv och var nere när vi kom hem till henne. Skönt var väl det !
Sen åkte jag hem och slappade framför två filmer med baby. Lina kom förbi en sväng och ville låna ebba och didrik.:) En riktigt kult serie för oss som är födda på¨senare delen va 80-talet :) Sen somnade jag och min godíng gott:)

Så det var igår, idag ska jag städa lite. Måste dammsuga och tvätta golven. Sen i eftermiddag så ska vi kidnappa daniel för att ta med honom på en överaskning som han har velat väldigt länge. Bildér och video kommer på det senare i kväll :D det kommer bli roligt. Sen ska vi nog ´hem  till min svärmor och svärfar och äta taco paj :D så gottigt.


NU kommer det bilder på klänningen :)
                                   
     
Klänningen och detaljerna på den :)


Ha en bra dag :)

Grattis mamma på 43års dagen :)






Önskar din jenny :)

Klartmålat :D


Efter bilden av hallen :D

Shit va snyggt det blev hehe :D
Och klart som tusan hände det en olycka med. Nee jag skulle stå på stolen och rolla väggen ovanför dörren  och när jag skulle hoppa av stolen och hämta mera färg så trampade jag på kanten så stolen välte och jag välte och kom med ena foten under färg burken och burken flög såklart med. Så hela hallgolvet var fullt med färg. ( som tur fick vi bort det som ni ser)Och jag hamna med ryggen och höften rakt på stolen :S så fruktansvärt typiskt mej. Rikard var inte ens förvånad när jag sa vad jag hade gjort haha :P Ne uscha. Men som tur gick allt bra endå. (fast jag har ont i höften idag :P)



Stolen efter fallet. (Jätte sne) haha


Idag ska jag till tandäkaren i dalsjöfors så jag passar på att svänga förbi mami och kolla hur det går för deras renovering.Sen så ska jag med tjejorna till biståndcenter och kolla garn och virknålar :D Äntligen har jag fått dom att börja hehe :P Och snabbt har dom lärt sig med :)



Gjorde hörselskydd åt baby när han skulle
sova medan jag, lina och karro tjötade :P



Ha det bra!

Måla, måla OCH måla :P

målar som tusan nu. Hallen ska bli vit och skit snygg hehe
Behövs målas om eftersom väggarna och pärlsponten (Vet ej om det stavas så) är maskerings tejp gul/beiga. Uscha... men nu blir det super snyggt. Ska kanske kolla på ny hatthylla och skoställ idag med. Det kommer bli nice :)
Mamma kommer om en stund och ska följa med och köpa ny färg.
Pratade med baby nu och han tycker att man kan tapetsera väggen ovanför pärlsponden (?). Tror faktist att det skulle vara snyggt om man tog en vit tapet :) Nee det måste vi kika på.
Så skönt att äntligen börjar få ordning här hemma. har snart bott här i ett år redan och knappt gjort ngt. Joo köket är ju målat och fint! Får slänga upp lite bilder på lägenheten! ;)



Köket efter att det är om målat. ska kakla om med om vi får kakel och sådant av opalen :)


En del av hallen innan jag målade om, Efterbild kommer sen ;)

ha det bra!

Hemma...

Är hemma och är super förkyld, ont i halsen, snorig och almänt helt slut i kroppen. Uscha.. hoppas att det går över fort för jag hatar att vara sjuk och bara ligga hemma. Tror att jag har haft feber med. Bläää....

I dag firar jag och baby 1 och ½ år :) Gud va tiden går fort. Tycker inte att det var längesedan jag och gullet blev ihop. Han är det bästa som har hänt mej och jag hoppas att det alltid kommer att vara vi två :) Älskar dej gubben min<3

I morgon är första delen av melodifestivalen som går av stapeln i göteborg. och de som är med och tävlar då är:


Tick Tock / Nina Söderquist
Welcome To My Life / Jonathan Fagerlund
Med hjärtat fyllt av ljus / Shirley Clamp
Jag tror på oss / Scotts
You're My World / Emilia
Stay the Night / Alcazar
Snälla snälla / Caroline af Ugglas
Disconnect Me / Marie Serneholt

Jag tror att det kan gå bra för alcazar i eurovision så dom kanske man kan rösta på i morgon. Men jag måste ju höra låtarna först. Tycker det är kul med melodifestivalen och så men det känns som att vi inte har någon chans att vinna. Allt har blivit så stort med eurovision, så man måste (som förra året) göra sitt lands låt så super speciell. Som förra året när man tog in en skridskoåkare och en känd låtskrivare för att vinna. Nee det känns så tråkigt :S 
 

Nu ska jag försöka friskna till och bara ta det lugnt.
Kanske blir en mysig middag ikväll och en bra film med min gubbe :)

Ha det bra!!

Jag ser det snöar... och missy med!

filmklipp med missy :)
Missy och en massa snö :)

Bröd bak!

Baka grekiskt bröd med russin idag! gud va gott det är. Får baby smaka på sen när han kommer hem! Annars har jag bara slappat, städat lite och virkat idag.  Ganska skönt att vara hemma ibland men för länge blir det bara tråkigt! Har inte fått något mejl av noll33 än iaf. Får kika med jämna mellanrum. Skulle gärna börja jobba helt nu! :)

Igår kollade jag och lina klart på rose red av stephen king. GUd va bra den är men jag hade för mej att den skulle vara läskigare än vad den var! hehe men det var ju ett tag sen jag såg den.

Ska försöka att sortera mina garner idag med. har ju en hel del sen jobbet. Och mina alpaka älskar jag :)



Grekisk bröd

Mina alpaka

Ha det bra!!

God morgon :)

Sista dagen på praktiken igår så idag är jag hemma men jag har att göra. Kommer att vara timmanställd på jobbet och komma när dom behöver hjälp och så men det får duga sålänge. sen får vi se vad noll33 säger med. kanske blir orginalare endå :P  va hos jesse och hjälpte henne med nero igår. och så st vi tacos :) det var längesedan jag åt det nu, men det var gott.
 
Va på lilla emblas dop i söndags. Gud va duktig hon var. Skrek ingenting, Hon är super söt lilla tjejen :)



Ha e bra dag! 

RSS 2.0