Tisdagkväll!

Har vart ute och ränt i stan idag! Va också på bt och svarade på en annons om en lägenhet! :D Hoppas verkligen att vi får den! en ateljévåning! Så det är bara att hålla tummarna :) 

Joo ska flytta hade vi tänkt! Hyran är för dyr nu för dom höjde ju den från 4200 till 4400kr och då tänkte vi att nu räcker det. Nästa månad ska vi betala 4800:- för att vi måste betala de extra 200 från varje månad som gått. Alltså Januari-Mars :S men jaja. Och vi behöver faktist inte en trea! Har ju bara det extra rummet för att slänga in "skräp" hehe. Sen är mina kompisar intresserade av denna lägenheten! men vi får se hur det blir :)

Gud vilket otroligt väder det har vart nu i två dagar då! :D  Har sett en massa vårtecken, som snödroppar och en massa knoppar på träd och sådant och det blir man ju super glad av :D Sen va jag baby och missy uppe på ryaåsar och gick en sväng idag med :) Det var roligt tills alla hundar kom haha nee missy blev lite små rädd bara så dådrog vi! och nu ligger jag och kollar på den där mary på canal+!


Vet inte riktigt hur det blir med helsingborg i helgen. Får se lite hur det funkar med pengar ch så annars så kan man ju ta det när man får lönen! Men det ordnar sig alltid :)

Har/ska öppna en ny krog i stan med! Gamla cafe latte! Har hört att det kommer att vara en "brat" krog men vi får se! Får väl ta en sväng dit men polarna sen ;)

Ha en bra kväll// jenny


Kommentarer

Skriv till mig här:

Namn:
Vill du komma ihåg mej?

Din e-postadress: (Den kommer inte publiceras här sen)

Din bloggadress

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0